PRISLISTE 2001

Nepal - Trekking

Turkode

Tur

Dato

Pris

NTG1001

Trekking Gokyo Ri

20/10 – 4/11

23.250,-

NTE1001

Trekking Everest Base Camp

22/10 – 9/11

24.550,-

NTA0301

Trekking Annapurna området

30/3 – 22/4

24.950,-

PN1100

Picture Nepal

7/4 – 18/4

24.850,-

Nepal – Klatring

Turkode

Tur

Avreisedato

Pris

NK1001

Klatring Nepal

27/10 – 17/11

29.750,-

Nepal - Rafting

Turkode

Tur

Avreisedato

Pris

NR0401

Rafting i Nepal

8/4 – 21/4

24.750,-

NR1101

Rafting i Nepal

21/10 – 3/11

24.750,-

Malaysia – Borneo survival

Turkode

Tur

Avreisedato

Pris

BS0601

Borneo Survival

30/6 – 14/7

24.350,-

BS0801

Borneo Survival

18/8 – 1/9

24.350,-

BK0601

Mount Kinabalu

30/6 – 14/7

24.350,-

BK0901

Mount Kinabalu

15/9 – 29/9

24.350,-

 

 

GENERELL INFORMASJON

Det tas forbehold om prisendringer grunnet endrede flypriser, oljepriser, valutasvingninger eller lokale offentlige skatter og avgifter. Varsel om eventuell prisøkning meddeles senest 20 dager før avreise. Prisene inkluderer ikke flyskatt eller andre lokale flyplassavgifter.

 

Det tas forbehold om endringer av avreise eller returdatoer. Det tas forbehold om innholdet i turen, da været kan endre turplanene av hensyn til de reisendes helse og sikkerhet. Beslutninger om dette gjør ikke gjeldende krav om tilbakebetaling av deler eller hele reisen. De reisende må være inneforstått med dette.

 

Prisene inkluderer frokost, lunsj og middag i fjellet eller jungelen. Drikke i fjellet eller jungelen. Personlig drikke utenom måltider er ikke inkludert i prisene. Overnatting foregår i 2 mannstelt der dette er mulig. Bespisning foregår ute eller i spisetelt der dette er mulig.

 

På fjellturer kan det være aktuelt å starte fra teltcampene om natten, da snø og is er mer stabil. Noen av dagene kan kreve lange dagsetapper. Normalt sett benyttes det kun dagstursekk på dagsmarsjene. Resten av bagasjen fraktes separat.

 

Det avholdes informasjonsmøter, normalt sett i Oslo, før reisene, hvor det gis utfyllende informasjon om den enkelte reise.

 

Bestilling av reise og betaling

Avtalen mellom partene anses inngått ved kundens betaling av depositum på kr 1.000,- pr. person, samt avbestillingsforsikring på NOK 200,- pr. person.

Er betaling av depositum ikke skjedd 6 virkedager etter bestilling, er arrangør ikke bundet av bestillingen. Restbeløpet for reisen skal være betalt senest 35 dager før avreise. Når bestilling skjer senere enn 35 dager før avreise, skal hele reisens pris betales umiddelbart ved bekreftelse av plass.

 

Avbestillingsforsikring og/eller reiseforsikring kommer i tillegg til reisens pris. Alle reisende ha dekkende reiseforsikring. Priser gjelder for overnatting i dobbeltrom eller tomannstelt dersom annet ikke er bemerket eller avtalt.

 

Alle avreiser er fra Gardermoen flyplass om ikke annet er bemerket eller avtalt. Eventuelle tilslutningsreiser til Gardermoen er ikke inkludert i prisene. Vi gjør oppmerksom på at salg av tilslutningsfly i tillegg til en reise ikke er en del av selve reisen. Tilbud man måtte gjøre seg nytte av under selve oppholdet, og som ikke er en del av reisen og/eller inkludert i dens pris, anses heller ikke som en del av reisen.

 

Prisene er basert på et minimumsantall med 8 personer og maksimalt 11 personer. Skreddersydde reiser eller bedriftsreiser prises spesielt etter nærmere avtale.

 

Avbestilling av reise

Ved avbestilling av reisen uten legeerklæring, gjelder følgende:

  • Mer enn 30 dager til avreise: administrasjonsgebyr NOK 500,- pr. person.

  • Mellom 30 og 15 dager til avreise: refusjon av det innbetalte beløp, minus avbestillingsbeskyttelse og depositum.

  • Fra 14 dager til avreise: refusjon av 50 % av reisens fulle pris, ekskl. avgifter som ikke påløper.

Har du tegnet avbestillingsforsikring og må avbestille pga. sykdom, får du hele reisens pris refundert, bortsett fra avbestillingsforsikringen og et administrasjonsgebyr på NOK 500,- pr. person. Du må da avbestille innen fremmøtetidspunktet på flyplassen. Legeerklæring må forevises.

 

Reisevaluta
På alle destinasjoner kan man benytte reisesjekker utstedt i US Dollar. Du kan dessuten benytte Eurocard, Visa eller US Dollar/D-Mark de fleste steder. Kontakt din bank for ytterligere informasjon.

 

Bagasje og utstyr
Hver enkelt reisende må selv ha med eventuelt personlig utstyr som kreves for den aktuelle turen. Krav til utstyr informeres det om i god tid før avreise. Se ellers
www.visitadventure.com for mer informasjon om utstyr.

På alle flygninger er bagasjevekten maksimalt 20 kg inkl. 1 stk håndbagasje. Håndbagasjen må ikke veie mer enn 5 kg og kan maksimalt måle 45x35x20 cm.

 

Pass- og visumregler
Du må alltid ha med passet ditt. Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. For reiser til Nepal eller India kreves det også visum. Disse ordnes av den enkelte reisende med den respektive ambassade. Gebyr for visum er ikke inkludert i reisens pris.

 

Helsetilstand

På noen av reisene kreves det normal god form, da de kan være noe fysisk krevende. Vi gjør oppmerksom på at på noen av reisene foregår det meste av oppholdet seg i til dels utilgjengelige områder og i høyder opp til over 6.000moh, slik at den enkeltes fysiske tilstand må være god. Egen helsetilstandserklæring må undertegnes før avreise dersom reisen krever dette.

 

Klatretur i Nepal

Det kreves noe erfaring fra isklatring, brevandring og klatring for deltagere på disse reisene.

 

Oppmøte på flyplass eller transportpunkter
Vi møtes på Gardermoen ca. 2 timer før avgangstid. Senest 1 time før avgang må vi sjekke inn. Under reisen må oppmøte på de enkelte flyplasser eller andre transportpunkter skje på nærmere avtalt tidspunkt.

 

Vaksine

Vi arrangerer turer til områder der vaksine kan være påkrevet eller lurt. Hør med ditt lokale vaksinasjonskontor for nærmere informasjon om hva som er påkrevet for ditt reisemål. Det "gule" vaksinasjonskortet må medbringes på reisen.

 

Mer spesifikk informasjon om de forskjellige turene

kommer etter påmelding.